Juli 2015

Skriver ett inlägg mest för att visa att jag lever. Jag valde att inaktivera min Facebook-sida ett tag då jag kände att tiden inte räckte till, och lite andra orsaker som är en del av “offentlighet” på nätet men likväl ganska tröttsamt. Jag blir nog aktiv där igen snart igen. Det kan vara bra för den (för ovanlighetens skull) tysta, nyfikna massan — som kanske fortfarande hoppas på att jag någon dag ska ge upp och tycka att det är korrekt att jäviga lokalpolitiker får förstöra livet för en familj och låsa in barn som inte behövs låsas in, eller för all del använda 10+ miljoner av skattebetalarnas pengar till det hela – att vila lite.

Jag jobbar på med det som behövs, och försöker uppskatta vardagen däremellan. Jag har hunnit resa en del och försöker svettas bort ångesten på daglig basis. Måendet går upp och ner. Man får vara glad så länge tomheten håller sig borta, även om det innebär ångest och stress i stället. De två sistnämnda agerar åtminstone drivande.

20150609_093337get up, dress up, show up and never give up

Kommentarerna förhandsgranskas ej och tillhör annan databas än denna hemsida. Alla kommentatorer ansvarar därför för sina egna inlägg. Samtliga uppmanas att hålla god ton och följa svensk lag.
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.
 • Victor Nygren

  Jag läste några inlägg irån dig ör något år sedan och lade sedan till dig som vän på communityt du nämner. Hade då redan läst om dig och din bror 08 på ett annat ställe. Du är grym och jag hoppas att du år upprättelse. Jag har själv varit i liknande skit med andra institutioner med start i senare tonåren och onward.

  Jag hade en annan situation tidigare där jag var helt i psykiatrins våld. De samarbetar med sociala myndigheterna, de som du hat problem med. Nu är jag ri sedan i september men är ortarande begränsad på olika sätt som inte har med brott att göra, det har istället med BUPs diagnoser att göra – precis som allt det andra i grund och botten grundade sig på missvisande diagnoser jag tilldelades i nionde klass.

  Jag vill precis som du å upprättelse och har en blogg http://www.mrnygrenfan.blogspot.se/ . Det viktiga är dock att å bort samtliga begränsningar på ett sätt som innebär att jag blir upprättad. Inte på ett sätt som innebär att allt gått rätt till..

  Nog om det. Du skriver att du har en del processer på g, och min råga till dig – hur går du tillväga och vart skaar man bra advokater. Jag har ju bevis på att mkt är lögner, örvanskningar och överdritter i psykiatrins handlingar och som många beslut grundar sig på. Precis som jag misstänker att du har bevis ör att mkt som SOC skrivit är lögner, örvanskningar och överdritter.

  Har du tips på vart jag kan vända mig så skriv. Jag ska ta mig tid att uppdatera mig om ditt all på senare år. Du påminner om mig i din kamp.