Nytt år, nya tider

Hösten har varit extremt påfrestande på många sätt, men jag har på något förunderligt vis klarat skolan ändå. Trots det, så inser jag att det inte kommer hålla termin till, varför jag bestämt mig för att göra en avbrott i studierna och under nästa år fokusera på mig själv och juridiska processer. Jag har en jobbig tid framför mig, men vissa saker måste man igenom för att kunna andas igen.

Tanken med den här hemsidan var från början att lägga ut ganska mycket fakta, för att kunna visa för alla som trott sig veta att de i själva verket låtit sig dras in i ett nät av osanning, men jag har i dag en annan tanke. Jag kommer, efter mående och förmåga, utforma ett strukturerat och mycket omfattande arbete som förhoppningsvis blir det som gör att detta “fall” förpassas till historien en gång för alla. Det kommer dock inte att läggas upp här, utan presenteras på annat håll. Jag kommer fortfarande att uppdatera hemsidan då och då, kanske lägga ut lite liknande inlägg, men det blir nog framförallt lite korta uppdateringar hur vägen till en önskad upprättelse ter sig och mer personligt präglade inlägg.

Om nu någon som läser den här bloggen skulle ha missat att jag intervjuades i NWT (Nya Wermlands-Tidningen) av Arne Skorup för några månader sedan, så lägger jag upp artiklarna nedan.

Sida 1 (förstasidan)

Sida 4

Sida 5

Sida 6

Sida 7

Socialen yttrar sig

Jag uttalar mig ytterligare

Kommentarerna förhandsgranskas ej och tillhör annan databas än denna hemsida. Alla kommentatorer ansvarar därför för sina egna inlägg. Samtliga uppmanas att hålla god ton och följa svensk lag.
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.
 • Hugo

  hej
  Stämmer de din halvbrors mamma blev anklagad för samma sak som din å även han hämntades med polis? å va din pappa snäll mot din halv syster?.
  undrar med, varför träffar ej daniel sin dotter tindra?

  • http://filipstadsfallet.com/ MelindaNorberg

   Nej, det stämmer inte. I vårdnadstvisten om min halvbror fanns andra anklagelser, men inte av samma sort eller ens i närheten av det som jag och min bror anklagar vår mamma för. Enligt skriftliga vittnesmål från min halvsyster så var pappa snäll mot min henne, ja. Hon hade dock en traumatisk barndom på olika vis och som jag inte till fullo vet vidden av, orsakad av andra. Min brors familjesammansättning och hur den ser ut får du höra av dig till honom för att få svar om.

 • Hugo

  ok tack för svar! har läst här å även flashback å de två sakerna skriver folk som verkar vet vad de snackar om. men tror på dina svar..

  att ja frågar om tindra är för jag känner henne, å ni ska veta att hon är 5 år nu å önskar kontakt med sin pappa. men ja det är väl daniels sak att överge sitt eget barn. men daniel om du läser här så vill hon träffa dej.

  • http://filipstadsfallet.com/ MelindaNorberg

   Samma folk “som verkar vet vad de snackar om” skriver också att jag ligger nedgrävd i min pappas trädgård, att det enda jag kommer sluta som är en stjärna med särade ben i baksätet på Filipstads raggarbilar och så vidare, så det beror lite på vad man anser är vetskap.

   Daniel läser inte här, så du får nog hitta ett annat sätt att föra fram dina eventuella budskap.